Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011

Χωρίς νερό εδώ και 5 μέρες τα "ορεινά" των Λουτρών Αιδηψού

Για 5η μέρα χωρίς συνεχή ροή νερού οι περιοχές Πλατάνια-Γήπεδο και Κούκουμος στα Λουτρά Αιδηψού. Το νερό έχει να ανέβει στα γνωστα βαρέλια - αποθήκες των σπιτιών από την περασμένη Πέμπτη 7/7/11 το  βράδυ, οπότε κι αυτά σιγά σιγά άδειασαν. Ήρθε και η πυρκαγιά με τις γνωστές συνέπειες στις γεωτρήσεις και το γλυκό έδεσε. 

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αιδηψού κ. Γούδας μου απάντησε ότι έπρεπε να έχω φροντίσει να έχω βαρέλι στο δρόμο, να γεμίζει με τη λιγοστή έως ελάχιστη πίεση και να το στέλνω μετά με μοτέρ πάνω

στην ταράτσα. Έτσι κάνουν τα περισσότερα σπίτια. Φυσικά δεν μπορεί να μου εγγυηθεί πότε θα αποκατασταθεί η πίεση του νερού.

Αυτήν την τακτική (βαρέλι-μοτέρ)την είχαμε προ 30 ετίας και την καταργήσαμε γιατί υπήρχε συνεχή ροή νερού και είχε σχεδόν λυθεί το πρόβλημα.Και φυσικά αν κάποιος δεν έχει ενοικιαζόμενα ή άλλη τουριστική επιχείρηση γιατί να μπει σ αυτη τη διαδικασία.

Φυσικά τέτοιο πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει η παραλία και άλλες γειτονιές της πόλης όπου η παροχή νερού είναι συνεχής. Και νομίζω ότι όλοι πληρώνουμε την ίδια τιμή το κυβικό.

Ο κάθε Δήμος πρέπει να φροντίζει να προσφέρει τα αυτονόητα στους πολίτες του. Νερό και  καθαριότητα. Αν δεν είμαστε ικανοί να προσφέρουμε τα παραπάνω τότε κάτι άλλο συμβαίνει!

Η΄ δεν ξέρουμε ή δεν μπορούμε!ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΖΟΥΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.