Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011

«ΣΚΥΛΛΙΑΣ 2011», ανιχνευτική αποστολή...

Μέλη του Δ.Σ και φίλοι του Ομίλου Ερασιτεχνών Αλιέων Λίμνης περαιώθηκαν στην απέναντι στερεοελλαδίτικη ακτή, στο λιμάνι της Λεχούνας, για να ελέγξουν την αφετηρία αλλά και τη διαδρομή του «Σκυλλίας 2011». Για όσους ακόμα αγνοούν, πρόκειται για τον 1ο Κολυμβητικό Μαραθώνιο Διάπλου του Β. Ευβοϊκού Κόλπου, 13.000 μ., τιμής ένεκεν στον πρώτο επιβεβαιωμένο θαλάσσιο δολιοφθορέα της αρχαιότητας.


Το δέος και η ομορφιά της διαδρομής κατέλαβαν τους εκδράμοντες, οι οποίοι φρόντισαν

παράλληλα να αναπτύξουν σχέσεις με τους απέναντι, με τους οποίους οι παρελθούσες ντόπιες κοινωνίες είχαν καθημερινή επικοινωνία και ζύμωση. Μια καλή λοιπόν ευκαιρία αναθέρμανσης της καλής γειτονίας προσφέρεται και ήδη ο Δήμος Λοκρών πρόκειται να ανταποκριθεί στο κάλεσμα αυτό.


Απομένει στις 30 Ιουλίου 2011, οι 24 συμμετέχοντες υψηλών προδιαγραφών αθλητές, από όλη την Ελλάδα, να αποδείξουν ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Η πιο μεγάλη πρόκληση όμως θα είναι η ανταπόκριση όλων μας στην προσπάθεια αυτή, γιατί οι ανάγκες οργάνωσης και διεξαγωγής του αγώνα είναι πολλές.


Σε πείσμα των διαλυτικών καιρών πιστεύουμε ότι κάτι καινούριο μπορούμε να δημιουργήσουμε. Περιμένουμε τη συνδρομή και τη συμμετοχή όλων σας.


Ευχαριστούμε τον κ. Κατσούρα Δημήτριο για τη διάθεση του σκάφους και της φιλίας του.

Το Δ.Σ του Ο.Ε.Α.Λ. Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Φύγαμε Μήτσο!!
Απεξάρτηση...
 Παραλίγο...
Μήπως είναι λίγο μακριά;
Χωρίς Λόγια...


Βρε!! Πότε νύχτωσε κιόλας!

1ης Φωτ. ..58:


                   2ης Φωτ. ...59: 


                   3ης Φωτ.   60: 


                   4ης Φωτ.  ..67:


                  5ης Φωτ.    61: 


                   6η; Φωτ.   ..65: 


                  7η   Φωτ.....67:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.