Ζητούμε δημόσια συγγνώμη από το λιμεναρχείο Ωρεών


Ζητούμε συγγνώμη από το λιμεναρχείο Ωρεών και τον λιμενάρχη που που αναφερθήκαμε σε αυτό και όχι στο λιμενικό ταμείο, αν και ο απλός κόσμος το γνωρίζει σαν λιμεναρχείο ότι έχει να κάνει με θάλασσα, με λιμάνια, με σκάφη, και δεν ξεχωρίζει υπό-υπηρεσίες.

Οι ίδιοι λέτε ότι οι ενέργειες προς την ΔΕΗ έχουν γίνει εδώ και δυο χρόνια, και αναμένετε η ΔΕΗ να πράξει το καθήκον της. Ένα καθήκον που αναμένετε χρόνια, αυτό θίξαμε και εμείς, και κανείς δεν κάνει

ενέργειες να επισπευσθεί. Ένα σπιτάκι φτιάχνεις και η ΔΕΗ σου δίνει αμέσως ρεύμα εργοταξιακό και μετά κανονικό οικιακό τιμολόγιο, πόσο μάλλον σε ένα τέτοιο δημοτικό έργο με τόση σημασία.

Επώνυμοι μάρτυρες είναι κάτοικοι των Ωρεων, ιδιοκτήτες ψαράδικων, καταστηματάρχες, τουρίστες ιδιοκτήτες σκαφών, πρατηριούχοι που ανεφοδίαζαν με καύσιμα τα σκάφη. Όλοι αυτοί μπορούν να σας διαβεβαιώσουν ότι τα σημεία δεν παρείχαν ποτέ ρεύμα, ούτε το καλοκαίρι που πέρασε ούτε το προηγούμενο, και ας ήταν έτοιμα και εγκατεστημένα. Η εφημερίδα έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ρεπορτάζ επιτόπου, συζητήστε με όλους τους παραπάνω και μετά μου λέτε του λόγου το αληθές.

poliths.dhmou.istiaias


Σχόλια