Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

τα ποδοσφαιρικά του Δήμου


από τη Βόρεια Εύβοια-138Ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Γιάννης Ζάχος, μελετά προτάσεις για ποδοσφαιριστές από γνωστό μάνατζερ


Η Ιστιαία στα μπαράζ

Η ομάδα της Ιστιαίας θα αντιμετωπίσει στα μπαράζ το Νηλέα Νεοχωρίου ώστε να διεκδικήσει την άνοδο στην Α1. Η φετινή της πορεία έδειξε ότι μπορούσε να είναι αυτή η πρωταθλήτρια ομάδα, αλλά σε συγκεκριμένους αγώνες που ήταν θεωρητικά εύκολοι, άφησε πολύτιμους βαθμούς. Ο αγώνας μπαράζ είναι με μια πολύ καλή και δεμένη ομάδα όπως είναι το Νεοχώρι. Στην τελευταία αγωνιστική κέρδισε εύκολα τα αδιάφορα βαθμολογικά Βασιλικά με (6-0)

Σώθηκαν οι Γούβες
Την τελευταία αγωνιστική οι Γούβες κέρδισαν εκτός έδρας την Ένωση Διρφύων (2-3) και διατηρήθηκαν στην κατηγορία. Η Σκεπαστή θεωρείται η φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος. Στην τελευταία αγωνιστική έφερε ισοπαλία μέσα στην Μακρυκάπα.Η Ακαδημία Ιστιαίας το γιόρτασε

Με το κύπελλο του πρωταθλητή κατέβηκε από το λεωφορείο η Ακαδημία από την επιστροφή της από τον αγώνα με τον Κεραυνό Χαλκίδας. Στο καφέ Αίγλη στήθηκε γιορτή με μπουφέ και ποτά όπου το γλέντησαν ποδοσφαιριστές και παράγοντες. Οι πανηγυρισμοί δικαιολογημένοι αφού η ομάδα είχε μια ξέφρενη πορεία, από νωρίς πρωταθλητές και ήδη ετοιμάζονται και βάζουν στόχους για την επόμενη χρονιά στην Α2.

Μεγάλη νίκη για Ωρεούς μέσα στα Κριεζά
Είχαμε τονίσει ότι ο αγώνας στα Κριεζά είναι κομβικός για την ομάδα των Ωρεών, όσο αφορά την σωτηρία. Απέδειξε ότι αδικείται από την βαθμολογική θέση που βρίσκεται. Η νίκη μέσα στα Κριεζά (1-2) βέβαια θα έχει αντίκρυσμα αν στον επόμενο θεωρητικά ευκολότερο αγώνα κερδίσει τον Ταμυναϊκό. Στον αγώνα έλαμψε το άστρο ενός 16αρη, του Δημήτρη Πατσή, που ερχόμενος από τον πάγκο ως αλλαγή πέτυχε δυο γκολ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.