Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Η υπό σύσταση Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ.Αννας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της για το 2011, εγκαινιάζει μια νέα περίοδο φιλίας και συνεργασίας μαζί σας, η οποία θα ξεκινήσει  1. την Τρίτη 26 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου στη Λίμνη μεταξύ 20.00 έως 22.00,

  2. την Πέμπτη 28 Απριλίου στο Δημαρχείο Αγ.Αννας μεταξύ 20.00 έως 22.00

  3. και την Δευτέρα 2 Μαίου στο Δημοτικό Κατάστημα Μαντουδίου μεταξύ 19.00 έως 21.00.Στις συναντήσεις  αυτές θα μας απασχολήσουν τα εξής θέματα

(α) Εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες των Συλλόγων που θα στοχεύουν στην πολιτιστική ανάπτυξη του Δήμου.

(β) Κοινωνικές δράσεις και πρωτοβουλίες για την ανάδειξη και προβολή του τόπου.

(γ) Προτάσεις για αύξηση εσόδων από δραστηριότητες που συνάδουν με τον σκοπό και τους στόχους κάθε φορέα.

Μέσα από την συζήτηση μαζί σας και την ανταλλαγή απόψεων θα μπορέσουμε να καταλήξουμε σ' ένα ολοκληρωμένο πλάνο δράσης που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει στην συνολική ανάταξη και προβολή του Δήμου.

Παράλληλα μας ενδιαφέρουν οι απόψεις σας για μια σειρά θεμάτων όπως η απασχόληση των νέων, κοινωνική αλληλεγγύη και προστασία ευπαθών ομάδων και όσα άλλα ζητήματα κρίνεται ότι αφορούν το μέλλον και την ποιότητα της ζωής μας.

Παρακαλούμε να μας υποβάλλεται γραπτά τις προτάσεις σας κατά την ώρα της προσέλευσης σας ώστε να δρομολογήσουμε από κοινού τις δράσεις εκείνες που αποβλέπουν στην κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ανάταξη του Δήμου μας.

Με εκτίμηση,
Anthony Barrett


ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.