Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

Να τιμηθεί ο Βαγγέλης Ευαγγελόπουλος
Του κ. Παναγιώτη Γεωργίου Κούβαρη ,
 Θεολόγου

Η πρόταση της δημοτικής συμβούλου κ. Αναστασίας Τσαρούχα , που αμέσως υιοθετήθηκε από τον επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ κ. Ηλία Πετσή , να ονομαστεί οδός της Ιστιαίας οδός  Ευάγγελου Ευαγγελόπουλου επικροτείται από πολλούς δημότες της Ιστιαίας απ΄ όλες τις δημοτικές παρατάξεις. Οι δημότες αποτιμούν , όπως και εμείς , ως ιδιαίτερα θετική την αυτοδιοικητική παρουσία

και μαχητικότητα του εκλιπόντος για το καλό της Ιστιαίας και γενικότερα της βόρειας Εύβοιας. Έτσι , θεωρούμε ότι είναι δίκαιο να τιμηθεί μ΄ αυτόν τον τρόπο η μνήμη του αγωνιστή Ευάγγελου Ευαγγελόπουλου. Τελειώνοντας , τονίζουμε ότι σωστά έπραξε η κ. Τσαρούχα , που όπως είναι γνωστό πήρε τη θέση του εκλιπόντος , να αφήσει ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα στη θέση που καθόταν ο επικεφαλής της Αγωνιστικής Δημοτικής Κίνησης στο δημοτικό συμβούλιο. Ο κόσμος εκτίμησε τη συμπεριφορά τόσο της κ. Τσαρούχα όσο και του κ. Ηλία Πετσή.

1 σχόλιο:

  1. Θεατρική σκηνή με πρωταγωνιστές την Μάρθα Βούρτση και τον Νίκο Ξανθόπουλο το συμβούλιο! Συμφωνώ με όλα τα καλά για τον κ. Ευαγγελόπουλο (αν και οι ίδιοι τον κατηγορούσαν όσο ήταν εν ζωή), αλλά όχι και δρόμος με το όνομα του, δεν έπραξε κάτι ιδιαίτερα μεγάλο για αυτό. Αν κάθε πρώιν δήμαρχο του δίναμε και έναν δρόμο δεν φτάνουν οι δρόμοι για όλους. Πολλοί παλιότερα έκαναν και κάνουν περισσότερα για αυτόν τον τόπο χωρίς να τιμηθούν, χαρακτηριστικά θα αναφέρω τον πάτερ Ιγνάτιο Καπνίση που έχει κάνει τόσα καλά, που βοηθά τον φτωχό κόσμο, που έχει δωρήσει όλη την τεράστια περιουσία και την ψυχή του (όχι στη εκκλησία γιατί ξέρει ότι θα καταλήξουν σε χοντρές κοιλιές) αλλά σε έργα του. Τα τσιμέντα Χαλκίδος δικά του ήταν, το γηροκομείο αυτός το συντηρεί. Όχι δρόμος με το όνομα του του αξίζει, αλλά ολόκληρη πόλη. Τιμήστε αυτούς που πραγματικά το αξίζουν και όσο είναι εν ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.