Οι Πρόεδροι και τα Μέλη των Δημοτικών Επιχειρήσεων
Ορίστηκαν ο Πρόεδρος και τα μέλη της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης  του Δήμου κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 15 Μαρτίου. Κατά τον κανονισμό το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από 7 μέλη εκ των οποίων οι 4 είναι αιρετοί (3 της πλειοψηφίας και 1 της

μειοψηφίας) ένας εκπρόσωπος φορέα, ένας Δημότης, και ένας εκπρόσωπος των εργαζομένων.


Η σύνθεση είναι η εξής:


Πρόεδρος: Λεοντής Αθανάσιος


Αντιπρόεδρος: Δράκος Ιωάννης


Μέλη: Μπρατζίκου- Χριστοδούλου Άννα


Κομποθανάσης Χρήστος


Μαγγανάς Μιχάλης


Λούκα Βασιλική (από τον Εμπορικό Σύλλογο Μαντουδίου)


Ρούμπος Ιωάννης (εκπρόσωπος των εργαζομένων)

Κατά την ίδια συνεδρίαση ορίστηκαν τα μέλη και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης ( είναι η συνένωση των Δημοτικών Επιχειρήσεων Πολιτισμού και Ανάπτυξης) οι οποίοι είναι:


Πρόεδρος: Μπάρετ Αντώνης


Αντιπρόεδρος: Ριτσώνης Άγγελος


Μέλη: Στέφου Κυριακή


Γιαννιός Κωνασταντίνος


Φλώκος Γεώργιος


Βουτσινά Χρυσούλα


Χασιώτης Γιάννης


Αθανασιάδου Σοφία ( Από το χορευτικό Σύλλογο Μαντουδίου Μάκιστος) 

Σχόλια

 1. Αυτή η ανάρτηση αφαιρέθηκε από το συγγραφέα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτή η ανάρτηση αφαιρέθηκε από το συγγραφέα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Στα μουλωχτά
  Πρόσφατα το δημοτικό συμβούλιο απαρατήρητο γνωμοδότησε θετικά υπέρ της οριοθέτησης του ποταμού Κυμασιώτη. Η οριοθέτηση έγινε για λογαριασμό της ΒΙΠΕ που ετοιμάζει η ΤΕΡΝΑ χωρίς να έχουν τις απαραίτητες πληροφορίες και τις απαιτούμενες από το νόμο τεχνικές προμελέτες. Χωρίς να ρωτήσουν κανέναν από τους θιγόμενους όπως οι αγρότες και οι κάτοικοι της περιοχής.

  Οι «αντίθετοι» στη κερδοσκοπική δράση των μεγάλων επιχειρηματιών σε βάρος της φύσης ΚΚΕ-δες του κυρίου Λιαγκάκη για άλλη μια φορά αγρόν ηγόραζαν. Στο Ριζοσπάστη βέβαια δηλώνουν ότι η προστασία τη φύσης πρέπει να γίνει υπόθεση του λαού. Αλλά φαντάζομαι ότι αυτό δεν ισχύει σε όλη την επικράτεια.

  Ο δε συνδυασμός του κ. Περήφανου είχε για άλλη μια φορά αποκλειστεί από τα χιόνια και είναι απασχολημένος με σοβαρότερα θέματα όπως ποτέ θα γίνει το επόμενο Δ.Σ. στην «αδικημένη» Αγία Άννα.

  Ο κ. Τζαχρήστος βέβαια ασχολείται ακόμη με την πρόταση του κ. Παλάτζα για τον Β. Ευβοϊκό και μελετά τρόπους για την προστασία του.


  Η περιοχή βρίσκεται σε γεωργική γη υψηλής παραγωγικότητας η όποια προστατεύεται συνταγματικά, δεδομένου ότι «η διατήρηση και η ορθή διαχείρισή της συνιστούν ουσιώδη όρο της βιώσιμης ανάπτυξης». Η ΒΙΠΕ και η οριοθέτηση του Κυμασιώτη μπορεί να «οδηγήσει σε απώλεια πολύτιμου φυσικού πόρου». Ίσως ξυπνήσουν οι αγρότες που έχουν να χάσουν τα περισσότερα

  Οι υπόλοιποι θα ξυπνήσετε όταν θα έρθουν τα σκουπίδια. Για αυτό θέλουν την ΒΙΠΕ. Τότε θα είναι αργά και αυτοί που σήμερα δημιουργούν τις συνθηκες για να ερθει η καυση σκουπιδιων αύριο θα είναι «αγωνιστές» για να μην έρθει. Οπου φυσαει ο ανεμος. Έχει ξαναπαιχθεί αυτό το έργο.

  Και βέβαια μην ξεχνάμε ότι«ο σιωπών δοκεί συναινείν»

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.