Email του <<πολίτη της Ιστιαίας>> στο www.istiaia.com
Εσείς οι ίδιοι αναφέρεστε στην σελίδα σας ότι είναι "το site των πολιτών" αλλά κάποια Emails που σας στείλαμε και αφορούν θέματα πολιτών δεν τα δημοσιεύσατε ποτέ. (τα ίδια θέματα το istiaianews.blogspot.com τα δημοσίευσε αμέσως και πολλά από αυτά συμπεριλήφθηκαν σε στήλες

της "Βόρειας Εύβοιας") Γιατί? Μήπως γιατί μερικά στρέφονται κατά της τωρινής και προηγούμενης δημαρχίας? Μήπως η σελίδα σας εξυπηρετεί πολιτικά συμφέροντα μιας και πρωτοστατεί στην σελίδα σας αντιδήμαρχος? Μήπως πρέπει να μετ-ονομάσετε την σελίδα σας σε "το site των αιρετών"?

Σχόλια

 1. πρεπει να αρχισουμε να αποκαλιπτουμε τα λαμογια σιγα σιγα γιατι το πρόβλημα είναι η ηττοπάθεια. "Αυτοί δεν θα φερόντουσαν σαν λύκοι αν εμείς δεν φερόμασταν ως αρνιά. Ας γίνουμε εμείς λοιπόν λύκοι. Λυσσασμένοι λύκοι!"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μόλις είδα την εν λόγω δημοσίευση και αφού λοιπόν βλέπω δεν έχετε τον στοιχειώδη σεβασμό να περιμένετε καν την απάντησή μου και βγήκατε δεξιά και αριστερά φωνάζοντας πως τάχα μου σας υπέσκαψαν. Ίσως να βλέπατε πως είχα όλη την καλή διάθεση να σας εξυπηρετήσω αλλά την περασμένη εβδομάδα δεν μπόρεσα λόγω φόρτου εργασίας και ξεκίνησα μέσα στη νύχτα να αναρτώ τις καταγγελίες σας. Φευ, έπεσα πάνω στο mail που μου στείλατε λίγες ώρες πριν ήδη δημοσιευμένο, χώρις να περιμένετε την απάντησή μου !!!

  Εάν αυτό είναι το ήθος σας, να βάλετε εναντίων ανθρώπων χωρίς να τους ακούτε και χωρίς να τους ξέρετε, να το χαίρεστε μόνοι σας. Έχοντας site με το επώνυμό μου δημοσιευμένο δεν μπορώ να δεχθώ τέτοιους ανώνυμους τραμπουκισμούς και σας δηλώνω πως κατεβάζω αμέσως τις αναρτήσεις που μόλις έβαλα και επαναφέρω το site μου στην προηγούμενή του μορφή και τις καταγγελίες σας κύριοι "πολίτες" θα τις δημοσιεύσω μόνο όταν θα έχετε το θάρρος να τις στείλετε επωνύμως, όπως κάνουν όλοι οι άλλοι ευυπόληπτοι συμπολίτες μας.

  Εάν έχετε την στοιχειώδη αξιοπρέπεια θα περιμένω την συγνώμη σας.

  Καληνύχτα σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πολίτες Δήμου Ιστιαίας28 Φεβρουαρίου 2011 - 3:07 μ.μ.

  2) Η επίσημη σελίδα του δήμου δεν είναι η http://www.dimosistiaias.gr (που "σέρνεται") αλλά η http://www.istiaia.gr/ που είναι εγκαταλειμμένη και η μόνη επίσημη στο υπουργείο και σε κρατικές σελίδες.
  Όταν πολίτες στέλνουν αναρτήσεις σε σελίδα πολιτών δεν της "μαγειρεύεις" και της περικόπτεις (τότε θα σε πουν φερέφωνο) όπως θέλουν και εξυπηρετούν μερικούς, αλλά της δημοσιεύεις ως έχουν.
  Σχετικά με εμπειρία internet και άλλοι έχουν, δεν είστε ο μόνος, από εποχές amiga κ comodore μέχρι dial-up χωρίς αριθμό ΕΠΑΚ πριν γίνει το ΟΤΕ ψηφιακό, τότε που ελάχιστοι μπορούσαν να αγοράσουν τους πανάκριβους υπολογιστές και συνδέσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πολίτες Δήμου Ιστιαίας28 Φεβρουαρίου 2011 - 3:07 μ.μ.

  1) Όταν αναβάσεις μια σελίδα των πολιτών εννοείται όχι θα έχεις βρει τον τρόπο να αφιερώσεις λίγο χρόνο σε αυτή. Οι αναρτήσεις έχουν σταλεί περισσότερο από μια εβδομάδα πριν. Όσο για το "ταμπελάκι" εσείς οι ίδιοι το βάλατε μιας και σε σελίδα πολιτών όπως λέτε δεσπόζει αιρετός και μάλιστα αντιδήμαρχος με τόση διαφήμιση πράγμα ανήκουστο για σελίδα πολιτών, δείχνοντας έτσι ποιους στηρίζετε και με ποιο μέρος είστε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πολίτες Δήμου Ιστιαίας28 Φεβρουαρίου 2011 - 3:09 μ.μ.

  5) Σχετικά με το μπλοκ istiaianews.blogspot.com όσες αναρτήσεις έχουμε στείλει της δημοσίευσαν αμέσως χωρίς περικοπές και πολλές από αυτές στην εφημερίδα <>, ασχολήθηκαν με τα θέματα και πολλά έφθασαν στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ άλλα προωθήθηκαν σε αρμόδιες υπηρεσίες, χωρίς να ασχολούνται με διαφημίσεις στην σελίδα. Αυτό σημαίνει σελίδα και πραγματική ενημέρωση των πολιτών, και ας έχουν δεχθεί πολλές απειλές από αιρετούς στο παρελθόν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πολίτες Δήμου Ιστιαίας28 Φεβρουαρίου 2011 - 3:09 μ.μ.

  4) 'Οσο αφορά τα κοινά αρχεία της δημαρχίας, σαν γνώστης πληροφορικής, θα ξέρεις ότι ένας υπολογιστής που είναι σε δίκτυο μέσω καλωδίου LAN με άλλους που όλοι τους έχουν κοινά αρχεία, αν ένας από αυτούς συνδεθεί σε ένα ασύρματο δίκτυο WLAN αμέσως γίνονται κοινά τα αρχεία τους με τους υπολογιστές που είναι συνδεδεμένοι στο WLAN αυτό (HotSpot δημαρχίας) μιας και δεν έχει AP Isolation για τους Client που έχει πάνω του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Πολίτες Δήμου Ιστιαίας28 Φεβρουαρίου 2011 - 3:09 μ.μ.

  3) Οι καταγγελίες νομικής φύσης πολλή πριν δημοσιευθούν έχουν ενημερωθεί σχετικά με τα θέματα οι αρμόδιες υπηρεσίες, όπως το Α.Τ. Ιστιαίας, η αστυνομική διεύθυνση Ευβοίας, η εισαγγελία Χαλκίδος. Θέματα που αφορούν το σχολείο έχουν ενημερωθεί από πριν, λυκειάρχης, γυμνασιάρχης, γραφείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, υπουργείο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Πολίτες Δήμου Ιστιαίας28 Φεβρουαρίου 2011 - 3:10 μ.μ.

  7) (Υ.Γ. μερικοί που κατάγγειλαν επώνυμα υπέστησαν και τις συνέπειες από τους "καλούς" αιρετούς, εκμεταλλευόμενοι την θέση και την εξουσία τους, κάνοντας κακό σε πολίτες, συγγενικά πρόσωπα και δουλείες τους, βάζοντας τους στην "μαύρη λίστα". Αυτοί είναι οι πραγματικοί "τραμπούκοι" χωρίς ήθος και αξιοπρέπεια...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Πολίτες Δήμου Ιστιαίας28 Φεβρουαρίου 2011 - 3:10 μ.μ.

  6) Τέλος θα μπορούσατε στις τόσες μέρες να απαντήσετε στα Emails μας έστω με ένα αποτελούμενο από μερικές λέξεις ότι θα αργήσουν να δημοσιευτούν και τίποτα άλλο, χρόνο να ενημερώσετε τις διαφημίσεις βρήκατε, χρόνο να σχολιάσετε βρήκατε... Καταληκτική ημερομηνία ίσως να μην έχουν για εσάς οι καταγγελίες (καταγγελίες για εσάς, ενημέρωση των πολιτών που δεν γνωρίζουν για εμάς) αλλά για αυτόν που ζει μια καθημερινή άσχημη κατάσταση σίγουρα έχουν μιας και περιμένει αποτέλεσμα από αυτούς που πληρώνει αδρά καθημερινά στις ζέστες καρέκλες τους, από αυτούς που ψήφισε, από αυτούς που στήριξε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Φαίνετε ο κ Χ. δεν θέλει να πει το όνομα του στο μπλοκ, προκαλώντας να μπούμε στην σελίδα του και να ανεβάσουμε την κινητικότητα του ιστοχωρου που έχει δημιουργήσει. Eπίσης μοιάζει με τον Πάγκαλο στην Ελληνική φοιτητική εστία στο Παρίσι όταν μας ονομάζει ανωνύμους τραμπούκους, ενώ ο ίδιος απειλεί και πράττει με αυτόν τον τρόπο (κατεβάζω αμέσως τις αναρτήσεις που μόλις έβαλα). Κάντε ότι θέλετε κ.Χ εμείς σας αφήνουμε στην λήθη γιατί έτσι σας αξίζει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Βλέπω οτι συνεχίζετε την πάγια, και διαδικτυακά απαράδεκτη, τακτική σας με την δημοσιοποίηση επιστολών χωρίς να περιμένετε απάντηση και απαντάτε σε ότι σας βολεύει. Δυο πραγματάκια θα σας πω για να είμαστε ξεκάθαροι λοιπόν.

  > Όταν αναβάσεις μια σελίδα των πολιτών εννοείται όχι θα έχεις βρει τον τρόπο να αφιερώσεις λίγο χρόνο σε αυτή.

  To site το έφτιαξα με δικά μου έξοδα και αφιερώνοντας τον προσωπικό μου χρόνο για να προβάλουμε την περιοχή μας προς τα έξω και να μπορεί ο καθένας να γράψει κάτι καλό για το χωριό του ή την γειτονιά του και όχι να φαγωνόμαστε μεταξύ μας. Οπότε κακώς σκέφτηκα έστω και για μια στιγμή να δημοσιεύσω κάποιες απο τις ΑΝΩΝΥΜΕΣ καταγγελίες σας μιας και ο σκοπός του site είναι ΘΕΤΙΚΟΣ και όχι καταγγελτικός. Εάν έκανα λοιπόν κάποιο λάθος ήταν που δεν σας το ξεκαθάρισα αυτό απο την αρχή.

  Κάτι άλλο σε ανώνυμους που φέρονται έτσι για να δημιουργήσουν εντυπώσεις δεν έχω να πω.

  Καλημέρα σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Πολίτες Δήμου Ιστιαίας1 Μαρτίου 2011 - 6:58 μ.μ.

  Στην σελίδα σας ( www.istiaia.com/welcome.html ) λέτε: " Έτσι, με αυτόν τον σκοπό το Istiaia.com είναι ανοιχτό σε ΚΑΘΕ πολίτη που επιθυμεί να γράψει ένα άρθρο ή μια ανακοίνωση για την περιοχή μας και επιθυμεί να το δημοσιοποιήσει στην πρώτη σελίδα του Istiaia.com. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, αυτή τη στιγμή, είναι να μας το στείλετε. Στο εγγύς μέλλον θα εγκαταστήσουμε και δημόσιους χώρους συζήτησης οπου ο κάθε πολίτης θα μπορεί να καταθέτει τις ιδέες και τους προβληματισμούς του επι παντώς επιστητού, ενώ εμείς οι ίδιοι περιοδικά θα προσθέτουμε εξειδικευμένα άρθρα για κάθε πόλη και χωριό της περιοχής μας ξεκινόντας, όπως είναι λογικό, με ένα άρθρο για την Ιστιαία. "

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Πολίτες Δήμου Ιστιαίας1 Μαρτίου 2011 - 7:05 μ.μ.

  'Ετσι και εμείς, βάση αυτών που λέτε, σας στείλαμε κάποια άρθρα με "ιδέες και προβληματισμούς επί παντός επιστητού" πολιτών που ποτέ δεν δημοσιεύσατε... Εκτός αν πρέπει πρώτα να διαφημιστούμε στην σελίδα σας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρετε: "Τέλος, δίνουμε την δυνατότητα στους τοπικούς επιχειρηματίες και καταστηματάρχες να διαφημιστούν, κατόπιν συνεννόησης, μέσω του κεντρικού διαδικτυακού μας τόπου ή να αποκτήσουν δική τους υπο-σελίδα μέσα σε αυτόν, παρέχοντας έτσι μια προσιτή και άμεση διαδικτυακή προβολή για τον κάθε πολίτη που το επιθυμεί"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Πολίτες Δήμου Ιστιαίας1 Μαρτίου 2011 - 7:13 μ.μ.

  Κύριε Χάρη άρθρα για την περιοχή μας δεν είναι μόνο τα καταπράσινα βουνά, ο καθαρός ουρανός και η γαλάζια θάλασσα αλλά και τα προβλήματα των πολιτών που ζουν καθημερινά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Πολίτες Δήμου Ιστιαίας1 Μαρτίου 2011 - 7:20 μ.μ.

  Όσο για εντυπώσεις κανένας ανώνυμος δεν δημιουργεί, για αυτό παραμένει και ανώνυμος, αντίθετα οι (ψευτο)επώνυμοι της δημιουργούν, "λάδι πολλή και τηγανίτα καμία"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Πολίτες Δήμου Ιστιαίας1 Μαρτίου 2011 - 7:39 μ.μ.

  Εντυπώσεις δημιουργείς όταν λες "To site το έφτιαξα με δικά μου έξοδα και αφιερώνοντας τον προσωπικό μου χρόνο για να προβάλουμε την περιοχή μας προς τα έξω και να μπορεί ο καθένας να γράψει κάτι καλό για το χωριό του ή την γειτονιά του..." Ξέρετε πόσοι πολίτες και ιερείς έχουν κάνει δωρεές και έχουν ασχοληθεί-βοηθήσει, με δικά τους έξοδα και προσωπικό χρόνο, αυτόν τον τόπο? Δεν τα είπαν πουθενά δημόσια για να μην δημιουργήσουν εντυπώσεις... Όταν πραγματικά αγαπάς την περιοχή σου και θες να την προβάλεις δεν λες "ΕΓΩ"... απλά το κάνεις και όσοι το προσέξουν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Πολίτες Δήμου Ιστιαίας1 Μαρτίου 2011 - 7:45 μ.μ.

  Κάνατε έξοδα για το site με σκοπό τα έσοδα (σε προσιτές τιμές...) με βιτρίνα την προβολή του τόπου! Αυτή είναι απαράδεκτη τακτική!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.