Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κλείνει ο Σερβιτόρος!

Μετά από 12 χρόνια παρουσίας στο Ίντερνετ ο Σερβιτόρος της Εύβοιας μας αποχαιρετά.


Συνδεδεμένοι μαζί του από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του , το σάιτ που κοσμεί τον χώρο του Ίντερνετ για την Εύβοια αλλά και για ολόκληρο τον τομέα .τζιαρ  , αναστέλλει την λειτουργία του με μια συγκινητική και αποκαλυπτική ανακοίνωση.


Ευχαριστούμε τον Αντώνη και τη Θέμις  ,για την μέχρι τώρα καθοδήγησή τους και βοήθεια που προσέφεραν στις στενωπούς της εφημερίδας μας και του Ίντερνετ.


Ελπίζουμε κι αγωνιζόμαστε να αλλάξουν οι καιροί.


Ευχόμαστε , ταχεία επάνοδο παρά τις δυσκολίες ................


οι λόγοι της αναστολής λειτουργίας συνοπτικά :
Δυστυχώς τα έξοδα μαζεύονται και τα έσοδα μειώνονται, και βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να αναστείλουμε τη λειτουργία του 'Σερβιτόρου' επ' αορίστου.Θα μπορούσαμε να λειτουργήσουμε και εμείς από το σπίτι μας με μηδέν κόστος. Δεν θα κερδίζαμε όμως κάτι. Όπως προανέφερα και προηγουμένως δεν πουλάμε παραπολιτική ούτε παίρνουμε χρήματα κάτω από το τραπέζι, πουλάμε διαφήμιση και η διαφήμιση χρειάζεται τιμολόγιο.Ίσως είναι καλύτερα... φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι με μια ζηλευτή επισκεψιμότητα και με καμιά ανάμιξη με συναλλαγές κάτω από το τραπέζι.Σας ευχαριστούμε όλους ...τους αναγνώστες, τους φίλους που βοήθησαν, τους 'ανταγωνιστές' που έδειξαν αξιοπρέπεια, τους εχθρούς, τους Clopy-Paste ...όλοι σας διαμορφώσατε τον 'Σερβιτόρο'.Ίσως εάν αλλάξουν τα πράγματα ξανασυναντηθούμε.Σας ευχαριστώ

Βάθης Αντώνης
Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δυο από τα οδικά εγκλήματα της Βόρειας Εύβοιας.

του Πάνου Β.

Με αφορμή και το σημερινό ατύχημα στη διασταύρωση Κουρκουλών-Δάφνης με την "Εθνική" Αιδηψού Χαλκίδας, ας υπενθυμίσουμε στη νέα δημοτική αρχή τα δυο μεγάλα οδικά εγκλήματα της περιοχής.
Η είσοδος στη Λίμνη όπως ερχόμαστε από Χαλκίδα στη περιοχή του Αρχάγγελου γίνεται παράνομα από παραβίαση της διπλής διαχωριστικής γραμμής και με "εξαφάνιση" της αντίστοιχης πινακίδας εδώ και χρόνια.Η δε είσοδος από την αντίθετη κατεύθυνση είναι τσιμενταρισμένη για κάποιους λόγους που μόνο οι μηχανικοί που σχεδίασαν τον "κόμβο" ξέρουν.
Το να στρίψεις από εκεί για τη Λίμνη πάλι πρέπει ή να είσαι  εκπαιδευμένος ντόπιος ή να έχεις μαντικές ικανότητες ακόμα και με χρήση του τζιπιες.

Η Ιστορία του γιατί και του πως έγινε αυτό είναι πολύ λυπητερή, αλλά πρέπει να τη ξεπεράσουμε και να κάνουμε μια ασφαλή δευτερεύουσα είσοδο στη πόλη αντικαθιστώντας αυτή τη λαιμητόμο.
Το αν καταργηθεί είναι αδιανόητο γιατί ιδιαίτερα το καλοκαίρι είναι μοναδική διέξοδος τόσο για το κυκλοφο…

Να κλείσουμε τα σύνορα της Λίμνης...

του Πάνου Β. Ο Ιός έφτασε δίπλα μας.Με ένα ταξίδι στον Πανάγιο τάφο ο βορειοευβοιώτης από τον Άγιο, άλλα είχε στο μυαλό του κι άλλα κατάφερε.Αντί για το υιό του θεού έφερε τον κορωναϊό ,ανεπιθύμητο μετανάστη και αόρατο εχθρό.
Ήδη Ιστιαία και Αιδηψός άρχισαν να δοκιμάζονται σε πολλά επίπεδα.
Στη Λίμνη η επόμενη μέρα είναι δίπλα μας.Πολύ κοντύτερα από τη μακρινή Κίνα.
Τι να κάνουμε λοιπόν;
Το οδικό μας δίκτυο μας επιτρέπει με ένα οδόφραγμα στο νεκροταφείο,ένα στον Αρχάγγελο και ένα στο Χριστό να φράξουμε όλες τις διόδους προς το χωριό μας.Κανείς δεν μπαίνει,κανείς δεν βγαίνει.Κανείς δεν αρρωσταίνει από τον ιό.
Γιατί αν αρρωστήσει από κάτι άλλο τη πατήσαμε.
Με αγωνία και παρέα τη τιβί θα περιμένουμε 1-2 μήνες ή 1-2 χρόνια τη λήξη του συναγερμού.Θα τραφούμε με ψάρια ευβοϊκού ,χόρτα του βουνού και κατσικάκια από τα μαντριά.Δεν έχουμε μείνει και τόσοι για να μη μας φτάνουν.
Με τους συγγενείς που θα αρρωσταίνουν στον υπόλοιπο κόσμο θα επικοινωνούμε μέσω βάιμπερ που θα είναι απόλυτα ασφαλές γ…

200 ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ

INMEMORIAM 200 ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ


του Πάμπου Χατζηλαμπή Κρίμα, χίλιες φορές κρίμα που ο χαμός ενός παλικαριού ξαναφέρνει το πρόβλημα των υποδομών και των προτεραιοτήτων της Βόρειας Εύβοιας...
Αλλά ο θάνατος του Άγγελου είμαι σίγουρος πως σπιρουνίζει τη σκέψη όλων όσων προβληματίζονται και επιζητούν το γενικό καλό. Δεν είναι, δεν μπορεί να είναι και να μείνει ως μια παράπλευρη απώλεια της εγκατάλειψης που σοβεί και ταλανίζει τη Βόρεια Εύβοια.
Πάνω και πριν απ' όλα καθιστά απαραίτητο το χαρακτηρισμό ως επείγουσας της ανάγκης ενός περιφερειακού Νοσοκομείου ή/και ενός Κέντρου Υγείας καλά οργανωμένου, εξοπλισμένου και στελεχωμένου.
Αν μας ενδιαφέρει η καθημερινότητα των πολιτών της Βόρειας Εύβοιας, δεν υπάρχει τίποτε άλλο πιο σημαντικό στις υποδομές ολόκληρης της περιοχής…
Ας αρχίσει από τα θέματα υγείας η επανεκκίνηση της ανάπτυξης που όλοι θέλουμε. Οι δρόμοι, οι σήραγγες, τα Ferry, και τα ραπανάκια για την όρεξη ως αναγκαίες υποδομές μπορούν να περιμένουν και θα …