Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2011

περίπατος στο δάσος


Το Σάββατο, 8 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε περίπατος στο δάσος, που οργανώθηκε από το Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο της Λίμνης. Η εκδρομή ανακοινώθηκε και στο παρόν ηλεκτρονικό μπλόγκ στις 04 Ιανουαρίου και με μεγάλη ευχαρίστηση διαπιστώσαμε όλοι, ότι ο αριθμός των περιπατητών

αυξήθηκε από την τελευταία εκδρομή.


Το πρωί στις 8:30 συναντηθήκαμε στο Σταυρό, έξω από το χωριό Μουρτιά και μπήκαμε στο δάσος, ακολουθώντας τους χωματόδρομους, που επιτρέπουν μία  άνετη πρόσβαση σχεδόν σε όλες τις γωνίες του πανέμορφου δάσους που περιβάλει την Λίμνη.


Ο ρυθμός ήταν ζωηρός, όλοι μας θέλαμε να ιδρώσουμε και να απαλλαγούμε από τα "βάρη" των γιορτών. Περάσαμε δίπλα από τον Αγιο Γρηγόριο, στην συνέχεια από τον Αγιο Γεώργιο και σταματήσαμε σε ένα μέρος που μάθαμε ότι βγαίνουν κάποια λουλούδια που λέγονται  "Τουρκολούλουδα". Στον Αγιο Αθανάσιο τελικά έγινε η κοπή της πίτας του συλλόγου και ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί, κέρδισε ένα μήνα δωρεάν εκγύμνασης στο γυμναστήριο της Ζώης Φλώκου. Μετά που έγινε ο ανεφοδιασμός  με τα απαραίτητα καύσιμα (ξηρούς καρπούς, πίτα, τσίπουρο, λικέρ), όλοι παρέα μαζί, συνοδευόμενοι από την σκυλίτσα Πίκη, φτάσαμε στην Λίμνη,  σύμφωνα με το προβλεπόμενο πρόγραμμα. Περπατήσαμε  σε μια ηλιόλουστη μέρα συνολικά 8.3 χμ μέσα στο πανέμορφο δάσος.

Ευχαριστούμε τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο της Λίμνης και ευχόμαστε άλλα πολλά "δασοπερπατήματα" για το 2011! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.