Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΜΝΗΣ Μια καινούρια προσπάθεια


από τη Βόρεια Εύβοια 19-1-2011


Γιάννης Χρυσάνθης

...Μετά από κάποιο χρόνο αποχής από την εφημερίδα, λόγω στρατιωτικής θητείας η επιστροφή ήταν ''αναπόφευκτη''.


 Σαν πρώτο κείμενο λοιπόν δεν θα μπορούσα, παρά να διαλέξω κάτι που να με έχει εντυπωσιάσει, τον πρώτο χειμώνα που μένω στην Λίμνη μετά από 8 χρόνια. Αυτό δεν είναι άλλο, απ 'την ομάδα ποδοσφαίρου του ''Ολυμπιακού Λίμνης''.


Όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε, η ομάδα παλιότερα είχε μεγάλες επιτυχίες, σε σχέση με το μέγεθός της. Τα

τελευταία χρόνια, ''παρέα'' με πολλά προβλήματα, το μόνο που κατάφερνε, ήταν ένα διαρκές ανεβοκατέβασμα από την Γ' στην Β'  Ε.Π.Σ.Ε. Κυρίως πιστεύω, πως η αστυφιλία ευθύνεται, λόγω της έλλειψης αρκετών παιχτών του χωριού, από το χωριό, που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα αρκετά δυνατό σύνολο. Μετά από αυτή την μίνι ανασκόπηση λοιπόν, ας επικεντρωθούμε στο σήμερα.


Η ομάδα φέτος, μετά από πολλά χρόνια, ξεκίνησε με σωστή προετοιμασία από τα μέσα Αυγούστου, κάτι που είχε χρόνια να γίνει. Κρατήθηκε ένας κορμός παλιών παιχτών με όρεξη και έγινε μια πολύ καλή πλαισίωση από νέους παίχτες. Νέους σε ηλικία και επίσης νέους και σε συμμετοχές. 'Έτσι, όταν ήρθε η ώρα για τους πρώτους αγώνες, τους οποίους παρακολούθησε ο γραφών, καταλάβαινες σαν φίλαθλος εύκολα την διαφορά στην φυσική κατάσταση, σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας. Επίσης, δημιουργήθηκαν οι θυγατρικές ομάδες ''Νέων'' και ''Εφήβων'' με πολύ καλά αποτελέσματα.


Για όλα αυτά ευθύνονται κυρίως, η σταθερή και με όρεξη διοίκηση, ο καινούριος προπονητής που έφερε νέα φιλοσοφία και πολύ προπόνηση και φυσικά η συλλογική προσπάθεια όλων των παιχτών. Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν, αξίζει σε όλους.


Ήρθε η ώρα και για το αγωνιστικό κομμάτι. Ή ομάδα παίζοντας ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, είχε τον έλεγχο σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Το μεγάλο πρόβλημα της, βρίσκεται στο σκοράρισμα. Γι' αυτόν τον λόγο χάθηκαν πολλοί εύκολοι βαθμοί και έτσι έφτασε στο σημείο να παλεύει για την άνοδο, ενώ έπρεπε ήδη να είναι πρωταθλήτρια. Δεν πειράζει 'όμως. Στα μεγάλα εγχειρήματα πρέπει να δίνουμε και πίστωση χρόνου, το αξίζουν.


Ας ευχηθούμε καλή τύχη στα παιδιά και καλή πορεία και ας ελπίσουμε να δούμε σύντομα και άλλες τέτοιες φερέλπιδες κινήσεις στον μικρό τόπο που ζούμε.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.