Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ευνοϊκό το πρόγραμμα αγώνων μπάσκετ του Τελεθριακού


Κατόπιν κληρώσεως που διεξήχθη στα γραφεία της Ομοσπονδίας ΕΣΚΑΣΕ στη Θήβα ο Τελεθριακός θα ξεκινήσει να αγωνίζεται στις 12 Φεβρουαρίου 2011 στο τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ Γ' κατηγορίας Α. Στερεάς Ελλάδας και το αγωνιστικό του πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί 1 Μαίου 2011.


Πρώτος αντίπαλος θα είναι ο ΑΟ ΑΒΑΝΤΕΣ με αγώνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στο Κλειστό Ιστιαίας.


Το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής: 2ος αγώνας στις 27 Φεβρουαρίου στις 4 το μεσημέρι στο

Κλειστό Καθενών με τον ΠΑΟΨ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ, 3ος αγώνας στις 13 Μαρτίου στις 2 το μεσημέρι στο Κλειστό Κύμης με τον ΓΣ ΚΥΜΗΣ, 4ος αγώνας στις 27 Μαρτίου στις 2 το μεσημέρι στο γήπεδο ΤΑΣΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ με τον ΑΟ ΑΒΑΝΤΕΣ, 5ος αγώνας στις 10 Απριλίου στις 3 το μεσημέρι στο Κλειστό Ιστιαίας με τον ΠΑΟΨ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ και 6ος αγώνας την 1η Μαίου στις 3 το μεσημέρι στο Κλειστό Ιστιαίας με τον ΓΣ ΚΥΜΗΣ.


Το πρόγραμμα αγώνων του Τελεθριακού όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει θεωρείται ιδιαίτερα ευνοϊκό καθώς θα δώσει το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας και τα δύο τελευταία ξανά εντός έδρας έχοντας περισσότερες πιθανότητες για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και ευελπιστώντας σε άνοδο κατηγορίας. Η 1η ομάδα του ομίλου ανεβαίνει κατηγορία κατευθείαν ενώ η 2η ομάδα παίζει αγώνα μπαράζ με τη 2η ομάδα του άλλου ομίλου.


Ο Τελεθριακός έχει έδρα το Δημοτικό Διαμέρισμα Γαλατσάδων-Καματριάδων του Δήμου Ιστιαίας και έχει περίπου 40 συνδρομητικά μέλη συν τους αθλητές.


Ο Τελεθριακός επίσης θα ασχοληθεί δυναμικά και με πολιτιστικά δρώμενα με κινητοποίηση της νεολαίας. Θα αναλάβει την ανακαίνιση του παλαιού σχολείου Καματριάδων με στόχο να το καταστήσει κέντρο νεότητας, θα βελτιώσει το χώρο του γηπέδου μπάσκετ στο χωριό Καματριάδες, θα διοργανώσει χορό για το νέο έτος, θα καθιερώσει πανηγύρι στις 27 Ιουλίου γιορτή Αγ. Παντελεήμονος και θα πραγματοποιήσει μορφωτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, περιβαλλοντική προστασία και καθαριότητα.


Επίσης έχει ήδη προβάλει τις δραστηριότητες του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης με άρθρα και συνεντεύξεις. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2011-12 θα δημιουργήσει παιδικό τμήμα μπάσκετ. Για την ενίσχυση των δράσεων του ο Τελεθριακός έχει εκδώσει μεγάλο ημερολόγιο 2011 με φωτογραφία της ομάδος και αναλυτικό πλάνο ημερομηνιών 2011.Στέφανος Παπανδρέου


Πρόεδρος Τελεθριακού


Καματριάδες Ιστιαίας, 34200


Τηλ.: +30 210 45.22.100,  κινητό: 6944864452            
 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δυο από τα οδικά εγκλήματα της Βόρειας Εύβοιας.

του Πάνου Β.

Με αφορμή και το σημερινό ατύχημα στη διασταύρωση Κουρκουλών-Δάφνης με την "Εθνική" Αιδηψού Χαλκίδας, ας υπενθυμίσουμε στη νέα δημοτική αρχή τα δυο μεγάλα οδικά εγκλήματα της περιοχής.
Η είσοδος στη Λίμνη όπως ερχόμαστε από Χαλκίδα στη περιοχή του Αρχάγγελου γίνεται παράνομα από παραβίαση της διπλής διαχωριστικής γραμμής και με "εξαφάνιση" της αντίστοιχης πινακίδας εδώ και χρόνια.Η δε είσοδος από την αντίθετη κατεύθυνση είναι τσιμενταρισμένη για κάποιους λόγους που μόνο οι μηχανικοί που σχεδίασαν τον "κόμβο" ξέρουν.
Το να στρίψεις από εκεί για τη Λίμνη πάλι πρέπει ή να είσαι  εκπαιδευμένος ντόπιος ή να έχεις μαντικές ικανότητες ακόμα και με χρήση του τζιπιες.

Η Ιστορία του γιατί και του πως έγινε αυτό είναι πολύ λυπητερή, αλλά πρέπει να τη ξεπεράσουμε και να κάνουμε μια ασφαλή δευτερεύουσα είσοδο στη πόλη αντικαθιστώντας αυτή τη λαιμητόμο.
Το αν καταργηθεί είναι αδιανόητο γιατί ιδιαίτερα το καλοκαίρι είναι μοναδική διέξοδος τόσο για το κυκλοφο…

Να κλείσουμε τα σύνορα της Λίμνης...

του Πάνου Β. Ο Ιός έφτασε δίπλα μας.Με ένα ταξίδι στον Πανάγιο τάφο ο βορειοευβοιώτης από τον Άγιο, άλλα είχε στο μυαλό του κι άλλα κατάφερε.Αντί για το υιό του θεού έφερε τον κορωναϊό ,ανεπιθύμητο μετανάστη και αόρατο εχθρό.
Ήδη Ιστιαία και Αιδηψός άρχισαν να δοκιμάζονται σε πολλά επίπεδα.
Στη Λίμνη η επόμενη μέρα είναι δίπλα μας.Πολύ κοντύτερα από τη μακρινή Κίνα.
Τι να κάνουμε λοιπόν;
Το οδικό μας δίκτυο μας επιτρέπει με ένα οδόφραγμα στο νεκροταφείο,ένα στον Αρχάγγελο και ένα στο Χριστό να φράξουμε όλες τις διόδους προς το χωριό μας.Κανείς δεν μπαίνει,κανείς δεν βγαίνει.Κανείς δεν αρρωσταίνει από τον ιό.
Γιατί αν αρρωστήσει από κάτι άλλο τη πατήσαμε.
Με αγωνία και παρέα τη τιβί θα περιμένουμε 1-2 μήνες ή 1-2 χρόνια τη λήξη του συναγερμού.Θα τραφούμε με ψάρια ευβοϊκού ,χόρτα του βουνού και κατσικάκια από τα μαντριά.Δεν έχουμε μείνει και τόσοι για να μη μας φτάνουν.
Με τους συγγενείς που θα αρρωσταίνουν στον υπόλοιπο κόσμο θα επικοινωνούμε μέσω βάιμπερ που θα είναι απόλυτα ασφαλές γ…

200 ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ

INMEMORIAM 200 ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ


του Πάμπου Χατζηλαμπή Κρίμα, χίλιες φορές κρίμα που ο χαμός ενός παλικαριού ξαναφέρνει το πρόβλημα των υποδομών και των προτεραιοτήτων της Βόρειας Εύβοιας...
Αλλά ο θάνατος του Άγγελου είμαι σίγουρος πως σπιρουνίζει τη σκέψη όλων όσων προβληματίζονται και επιζητούν το γενικό καλό. Δεν είναι, δεν μπορεί να είναι και να μείνει ως μια παράπλευρη απώλεια της εγκατάλειψης που σοβεί και ταλανίζει τη Βόρεια Εύβοια.
Πάνω και πριν απ' όλα καθιστά απαραίτητο το χαρακτηρισμό ως επείγουσας της ανάγκης ενός περιφερειακού Νοσοκομείου ή/και ενός Κέντρου Υγείας καλά οργανωμένου, εξοπλισμένου και στελεχωμένου.
Αν μας ενδιαφέρει η καθημερινότητα των πολιτών της Βόρειας Εύβοιας, δεν υπάρχει τίποτε άλλο πιο σημαντικό στις υποδομές ολόκληρης της περιοχής…
Ας αρχίσει από τα θέματα υγείας η επανεκκίνηση της ανάπτυξης που όλοι θέλουμε. Οι δρόμοι, οι σήραγγες, τα Ferry, και τα ραπανάκια για την όρεξη ως αναγκαίες υποδομές μπορούν να περιμένουν και θα …