Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011

Ευνοϊκό το πρόγραμμα αγώνων μπάσκετ του Τελεθριακού


Κατόπιν κληρώσεως που διεξήχθη στα γραφεία της Ομοσπονδίας ΕΣΚΑΣΕ στη Θήβα ο Τελεθριακός θα ξεκινήσει να αγωνίζεται στις 12 Φεβρουαρίου 2011 στο τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ Γ' κατηγορίας Α. Στερεάς Ελλάδας και το αγωνιστικό του πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί 1 Μαίου 2011.


Πρώτος αντίπαλος θα είναι ο ΑΟ ΑΒΑΝΤΕΣ με αγώνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στο Κλειστό Ιστιαίας.


Το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής: 2ος αγώνας στις 27 Φεβρουαρίου στις 4 το μεσημέρι στο

Κλειστό Καθενών με τον ΠΑΟΨ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ, 3ος αγώνας στις 13 Μαρτίου στις 2 το μεσημέρι στο Κλειστό Κύμης με τον ΓΣ ΚΥΜΗΣ, 4ος αγώνας στις 27 Μαρτίου στις 2 το μεσημέρι στο γήπεδο ΤΑΣΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ με τον ΑΟ ΑΒΑΝΤΕΣ, 5ος αγώνας στις 10 Απριλίου στις 3 το μεσημέρι στο Κλειστό Ιστιαίας με τον ΠΑΟΨ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ και 6ος αγώνας την 1η Μαίου στις 3 το μεσημέρι στο Κλειστό Ιστιαίας με τον ΓΣ ΚΥΜΗΣ.


Το πρόγραμμα αγώνων του Τελεθριακού όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει θεωρείται ιδιαίτερα ευνοϊκό καθώς θα δώσει το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας και τα δύο τελευταία ξανά εντός έδρας έχοντας περισσότερες πιθανότητες για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και ευελπιστώντας σε άνοδο κατηγορίας. Η 1η ομάδα του ομίλου ανεβαίνει κατηγορία κατευθείαν ενώ η 2η ομάδα παίζει αγώνα μπαράζ με τη 2η ομάδα του άλλου ομίλου.


Ο Τελεθριακός έχει έδρα το Δημοτικό Διαμέρισμα Γαλατσάδων-Καματριάδων του Δήμου Ιστιαίας και έχει περίπου 40 συνδρομητικά μέλη συν τους αθλητές.


Ο Τελεθριακός επίσης θα ασχοληθεί δυναμικά και με πολιτιστικά δρώμενα με κινητοποίηση της νεολαίας. Θα αναλάβει την ανακαίνιση του παλαιού σχολείου Καματριάδων με στόχο να το καταστήσει κέντρο νεότητας, θα βελτιώσει το χώρο του γηπέδου μπάσκετ στο χωριό Καματριάδες, θα διοργανώσει χορό για το νέο έτος, θα καθιερώσει πανηγύρι στις 27 Ιουλίου γιορτή Αγ. Παντελεήμονος και θα πραγματοποιήσει μορφωτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, περιβαλλοντική προστασία και καθαριότητα.


Επίσης έχει ήδη προβάλει τις δραστηριότητες του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης με άρθρα και συνεντεύξεις. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2011-12 θα δημιουργήσει παιδικό τμήμα μπάσκετ. Για την ενίσχυση των δράσεων του ο Τελεθριακός έχει εκδώσει μεγάλο ημερολόγιο 2011 με φωτογραφία της ομάδος και αναλυτικό πλάνο ημερομηνιών 2011.Στέφανος Παπανδρέου


Πρόεδρος Τελεθριακού


Καματριάδες Ιστιαίας, 34200


Τηλ.: +30 210 45.22.100,  κινητό: 6944864452            
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.