Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΥΤΥΧΩΣ ! Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λίμνης απέκτησε Δ.Σ

Συνάδελφοι Κυνηγοί,

Πλησίαζαν χρονιάρες μέρες και δεν μπορούσα πλέον να κοιμηθώ.Είχα εναποθέσει πλέον τις ελπίδες μου για τη σωτηρία του Συλλόγου , την ανάστασή του σ’ένα θαύμα.

Από πέρυσι το Μάιο ζω έναν εφιάλτη. Θα μπορέσει αυτός ο Σύλλογος να αποκτήσει επιτέλους ένα Δ.Σ; Εκλογές , ομαδικές παραιτήσεις (εννιά)- όλες για προσωπικούς λόγους ! - ,π α ρ ά ν ο μ ο Δ.Σ

, προσφυγή στην Δ΄Κ.Ο.Σ.Ε ( Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδας ) από μελος του Συλλόγου και μάλιστα με δικήγόρο της Δ΄Κ.Ο.Σ.Ε ,προσωρινή διοικούσα επιτροπή διορισμένη από το Πρωτοδικείο Χαλκίδας και της οποίας το ένα μέλος στην πορεία αντικαταστάθηκε από ένα μέλος που είχε υποβάλλει την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους – μπράβο στο δικαστή που ήξερε πως εξέλειπαν οι προσωπικοί λόγοι - … φως όμως πουθενά. Ένας και μόνον υποψήφιος στις προκηρυχθείσες εκλογές. Θεέ μου σώσε μας . Κάνε το θαύμα σου ! Δεν μπορώ να ησυχάσω .Κανείς δεν ενδιαφέρεται γι΄αυτό το Σύλλογο ; Κι αυτοί που έκαναν προσφυγή για το παράνομο Δ.Σ γιατί δεν έβαλαν υποψηφιότητα να συγκροτήσουν ένα νόμιμο , δυνατό νέο Δ.Σ; Κρίμα , θα ήταν αυτό μια λύση. Και αυτοί που παραιτήθηκαν από το προηγούμενο Δ.Σ ; Υπάρχει η πιθανότητα να εξέλειπαν οι προσωπικοί λόγοι που τους ανάγκασαν να παραιτηθούν ; Λες να δραστηριοποιηθούν ; Μακάρι ! Και οι εννιά ; Πιθανό το βλέπω. Πως όμως αφού δεν είναι υποψήφιοι. Λες να κάνουν χρήση του άρθρου 26 του καταστατικού και να προταθούν στη Γενική Συνέλευση ;

Τότε θα μιλάμε για σωτηρία και σωτήρες . Όχι, δεν γίνεται. Αυτό δεν είναι σενάριο εκλογής Δ.Σ και σωτηρίας του Συλλόγου , αλλά σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Πολλά ερωτήματα . Λύση καμία . Θα τρελαθώ .

Βόηθα Θεέ.

Κι όμως . Ναι. Το απίθανο , αυτό που φάνταζε σενάριο επιστημονικής φαντασίας είναι αλήθεια . Και ένας , και δυό , και τρεις … και οχτώ υποψήφιοι. Και μάλιστα με εμπειρία , με πολλές διετίες στο Δ.Σ . Σ΄όλους εξέλειπαν οι προσωπικοί λόγοι που τους ανάγκασαν πριν μερικούς μήνες να παραιτηθούν ; Αν αυτό δεν λέγεται θαύμα , τότε πως λέγεται; Εγώ θα

το λέω ΘΑΥΜΑ !

Ησύχασα, επιτέλους. Και βάσιμα. Το νέο Δ.Σ αποτελεί εγγύηση για την πρόοδο του Συλλόγου γιατί τα μέλη του είναι πολύ έμπειρα και ικανά.

Και τυχερά όμως . Ίσως κολυμπήσουν πάλι τα αγριογούρουνα από τη Στ . Ελλάδα και γεμίσει η Βόρειος Εύβοια. Χαράς ευαγγέλια για τους κυνηγούς.

Μόνο για ένα πράγμα είμαι στενοχωρημένος . Στενοχωριέμαι που ο υποψήφιος που είχε έγκαιρα υποβάλλει την υποψηφιότητά του δεν εξελέγη.

Ίσως δεν είχε την απαιτούμενη εμπειρία, ίσως οι ψηφοφόροι ήθελαν ανθρώπους που αποδεδειγμένα μπορούν να τρέξουν το Σύλλογο , ίσως κάτι άλλο.

Τώρα ησύχασα। Τέρμα ο εφιάλτης μου , ο μόνιμος μου πονοκέφαλος। Επιτέλους ο Σύλλογος σώθηκε , ο Σύλλογος αναστήθηκε। Μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος , να ηρεμήσω , να ασχοληθώ με τα δικά μου ।Και δεν θέλω να ξανακούσω κριτική στο Δ।Σ απ’ αυτούς τους αργόσχολους που μόνο κακόπιστη ,κακοπροαίρετη κριτική έχουν μάθει να κάνουν । Που ήσαστε Κύριοι όταν ο Σύλλογος κινδύνευε ; Αφού δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να ασχοληθείτε με το Σύλλογο αφήστε να το κάνουν αυτοί που ξέρουν καλά।ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΑΥΙΔ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δυο από τα οδικά εγκλήματα της Βόρειας Εύβοιας.

του Πάνου Β.

Με αφορμή και το σημερινό ατύχημα στη διασταύρωση Κουρκουλών-Δάφνης με την "Εθνική" Αιδηψού Χαλκίδας, ας υπενθυμίσουμε στη νέα δημοτική αρχή τα δυο μεγάλα οδικά εγκλήματα της περιοχής.
Η είσοδος στη Λίμνη όπως ερχόμαστε από Χαλκίδα στη περιοχή του Αρχάγγελου γίνεται παράνομα από παραβίαση της διπλής διαχωριστικής γραμμής και με "εξαφάνιση" της αντίστοιχης πινακίδας εδώ και χρόνια.Η δε είσοδος από την αντίθετη κατεύθυνση είναι τσιμενταρισμένη για κάποιους λόγους που μόνο οι μηχανικοί που σχεδίασαν τον "κόμβο" ξέρουν.
Το να στρίψεις από εκεί για τη Λίμνη πάλι πρέπει ή να είσαι  εκπαιδευμένος ντόπιος ή να έχεις μαντικές ικανότητες ακόμα και με χρήση του τζιπιες.

Η Ιστορία του γιατί και του πως έγινε αυτό είναι πολύ λυπητερή, αλλά πρέπει να τη ξεπεράσουμε και να κάνουμε μια ασφαλή δευτερεύουσα είσοδο στη πόλη αντικαθιστώντας αυτή τη λαιμητόμο.
Το αν καταργηθεί είναι αδιανόητο γιατί ιδιαίτερα το καλοκαίρι είναι μοναδική διέξοδος τόσο για το κυκλοφο…

Να κλείσουμε τα σύνορα της Λίμνης...

του Πάνου Β. Ο Ιός έφτασε δίπλα μας.Με ένα ταξίδι στον Πανάγιο τάφο ο βορειοευβοιώτης από τον Άγιο, άλλα είχε στο μυαλό του κι άλλα κατάφερε.Αντί για το υιό του θεού έφερε τον κορωναϊό ,ανεπιθύμητο μετανάστη και αόρατο εχθρό.
Ήδη Ιστιαία και Αιδηψός άρχισαν να δοκιμάζονται σε πολλά επίπεδα.
Στη Λίμνη η επόμενη μέρα είναι δίπλα μας.Πολύ κοντύτερα από τη μακρινή Κίνα.
Τι να κάνουμε λοιπόν;
Το οδικό μας δίκτυο μας επιτρέπει με ένα οδόφραγμα στο νεκροταφείο,ένα στον Αρχάγγελο και ένα στο Χριστό να φράξουμε όλες τις διόδους προς το χωριό μας.Κανείς δεν μπαίνει,κανείς δεν βγαίνει.Κανείς δεν αρρωσταίνει από τον ιό.
Γιατί αν αρρωστήσει από κάτι άλλο τη πατήσαμε.
Με αγωνία και παρέα τη τιβί θα περιμένουμε 1-2 μήνες ή 1-2 χρόνια τη λήξη του συναγερμού.Θα τραφούμε με ψάρια ευβοϊκού ,χόρτα του βουνού και κατσικάκια από τα μαντριά.Δεν έχουμε μείνει και τόσοι για να μη μας φτάνουν.
Με τους συγγενείς που θα αρρωσταίνουν στον υπόλοιπο κόσμο θα επικοινωνούμε μέσω βάιμπερ που θα είναι απόλυτα ασφαλές γ…

200 ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ

INMEMORIAM 200 ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ


του Πάμπου Χατζηλαμπή Κρίμα, χίλιες φορές κρίμα που ο χαμός ενός παλικαριού ξαναφέρνει το πρόβλημα των υποδομών και των προτεραιοτήτων της Βόρειας Εύβοιας...
Αλλά ο θάνατος του Άγγελου είμαι σίγουρος πως σπιρουνίζει τη σκέψη όλων όσων προβληματίζονται και επιζητούν το γενικό καλό. Δεν είναι, δεν μπορεί να είναι και να μείνει ως μια παράπλευρη απώλεια της εγκατάλειψης που σοβεί και ταλανίζει τη Βόρεια Εύβοια.
Πάνω και πριν απ' όλα καθιστά απαραίτητο το χαρακτηρισμό ως επείγουσας της ανάγκης ενός περιφερειακού Νοσοκομείου ή/και ενός Κέντρου Υγείας καλά οργανωμένου, εξοπλισμένου και στελεχωμένου.
Αν μας ενδιαφέρει η καθημερινότητα των πολιτών της Βόρειας Εύβοιας, δεν υπάρχει τίποτε άλλο πιο σημαντικό στις υποδομές ολόκληρης της περιοχής…
Ας αρχίσει από τα θέματα υγείας η επανεκκίνηση της ανάπτυξης που όλοι θέλουμε. Οι δρόμοι, οι σήραγγες, τα Ferry, και τα ραπανάκια για την όρεξη ως αναγκαίες υποδομές μπορούν να περιμένουν και θα …