Αυξάνουν τα σοβαρά τροχαία στην παραλία Κοχύλι της Λίμνης


Πέρυσι τέτοια εποχή είχαμε ξαναγράψει στη ΒΕ για το απαράδεκτοι σκηνικό που επικρατεί στο δρόμο πάνω από την παραλία του Κοχυλιού στη Λίμνη. Φυσικά παρά κάποιες ταμπέλες που μπήκαν , ο δρόμος εξακολουθεί να είναι καρμανιόλα , αφού οι οδηγοί τον θεωρούν εθνική οδό για ράλι, οι πεζοί τον θεωρούν παραλία, και για την τροχαία είναι απλά ..μακριά  για αστυνόμευση.

Οι κάτοικοι της περιοχής μάζεψαν υπογραφές αγανακτισμένοι, και απευθύνονται σε κάθε αρμόδιο για να δοθεί άμεση λύση. Το τραγικό στην υπόθεση είναι ότι από τους υπογράφοντες  την επόμενη μέρα μέλη των οικογενειών τους ενεπλάκησαν σε νέο σοβαρό τροχαίο στην περιοχή του ΟΣΤΡΙΑ.

Σε επιτόπια άμεση έρευνα της ΒΕ , όπως βλέπετε στις φωτογραφίες , υπάρχουν κλειστές στροφές χωρίς καμία ορατότητα, όρια ταχύτητας 30 και 50 χιλιομέτρων που δεν τηρούνται από κανέναν, απαγόρευση στάθμευσης δεξιά και αριστερά του δρόμου , που καταστρατηγείται και   ιδιαίτερα το μεσημέρι τα παρκαρισμένα κρύβουν και τις ταμπέλες.

Σημάνσεις για πεζούς χωρίς χαραγμένες διαβάσεις, έλλειψη φωτισμού και πολλές άλλες θανατηφόρες λεπτομέρειες με κρυφά σταυροδρόμια , παράνομες εξόδους από κτίσματα και τέτοια …ευχάριστα.

Η πυκνοκατοικημένη πια περιοχή, βάζει με τους κατοίκους της και τους τουρίστες που περνούν ή πάνε για μπάνιο υποθήκη πολλές ζωές σε ένα ήδη βαρύ φόρο αίματος.


ΑΙΤΗΣΗ  Μόνιμων κατοίκων και τουριστών περιοχής Σηπίαδας Δ.Δ. Λίμνης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:1) ΔΗΜΟ ΕΛΥΜΝΙΩΝ.2) ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤ/ΚΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.3)ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ - - ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ. 4) ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΛΙΜΝΗΣ.

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ.  ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ. Παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για την άμεση τήρηση κανόνων (Κ.Ο.Κ.) στη διαδρομή Κοχύλι - DENNIS HOUSE. O τουρίστας λοιπόν που φιλοξενείται καθημερινώς αναγκάζεται με κίνδυνο της σωματικής ακεραιότητας του, να διασχίζει τον εν λόγο δρόμο πεζός. Απαιτείται άμεσα λοιπόν η λήψη σοβαρών και αυστηρότατων μέτρων. Προτείνουμε διαβάσεις πεζών, φανούς οδοσήμανσης και τακτικούς ελέγχους για την τήρηση του ορίου ταχύτητας. Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας

ΟΙ Αιτούντες: (ακολουθούν υπογραφές)  ΛΙΜΝΗ: 12-6-2008

Σχόλια