Συγκρότηση δικτύου περιβαλλοντικών φορέων-Πρόσκληση

Συγκρότηση δικτύου περιβαλλοντικών φορέων και κινήσεων πολιτών στο Νομό Ευβοίας

Αγαπητοί φίλοι

Πήραμε αυτή την πρωτοβουλία να καλέσουμε όλους τους φορείς και τις κινήσεις πολιτών που έχουν στους σκοπούς τους και την προστασία του περιβάλλοντος σε μια συνάντηση, την Τετάρτη 16 Απριλίου στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΔΕΠΑΧ, για να συζητήσουμε για το μεγάλο αυτό θέμα που ταλανίζει την εποχή μας. Για το παρόν και το μέλλον του Νομού μας.

Η πρότασή μας είναι να συγκροτήσουμε ένα δίκτυο όλων των περιβαλλοντικών κινήσεων του Νομού Ευβοίας, το οποίο θα μπορεί να παρεμβαίνει στα θέματα περιβάλλοντος του Νομού και όχι μόνο, να συντονίζει κοινές ενέργειες των φορέων, να παρεμβαίνει πιο αποτελεσματικά στα θεσμικά όργανα της πολιτείας. Η συγκρότηση του δικτύου δεν θα καταργήσει την αυτοτέλεια του κάθε φορέα. Αντίθετα θα τροφοδοτείται από την δράση και την πρωτοβουλία των φορέων και των κινήσεων πολιτών της κάθε περιοχής, της κάθε πόλης. Την συγκεκριμένη μορφή και λειτουργία που θα πάρει το δίκτυο αυτό είναι μια υπόθεση που θα συζητήσουμε όλοι μαζί.

Κάθε φορέας περιβάλλοντος, κάθε κίνηση πολιτών του Νομού Ευβοίας που θέλει να ενώσει τις δυνάμεις του με τους άλλους φορείς, καλείται να έρθει στην εκδήλωση αυτή και να συμβάλει στο διάλογο αυτό για την συγκρότηση αυτού του δικτύου.

Σας περιμένουμε.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Η κίνηση πολιτών ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σχόλια