Μάρτης 2008

500.000 ευρώ το κόστος της νέας σκάλας περίπου όταν ολοκληρωθεί σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες.Εξετάζεται το μέτρο να μπουν χαλάκια να σκουπίζουμε τα πόδια πριν την πατήσουμε .

Μας διώξαν τα βυτιοφόρα του δήμου Ελυμνίων λέει ο Νίκανδρος λόγω χρέους από τον βιολογικό της Αιδηψού. Για αυτό άραγε αναγκάστηκαν και αυτά για την …ανάγκη τους να κάνουν βόλτες μες το δάσος;

Θα δημοπρατηθεί σε λίγους μήνες η ανακατασκευή του βιολογικού καθαρισμού. Δηλαδή μέχρι τώρα αυτός που έχουμε λειτουργεί; (Αφιερωμένο στους ανέμελους κολυμβητές της περιοχής.)

Πήραμε κάτι πολυβόλα και μια τορπίλη από το πολεμικό ναυτικό να τα στολίσουμε σε κάποιο μέρος της Λίμνης αλλά αυτά βρίσκονται παρατημένα σε κάποιο δύσοσμο χώρο. Μήπως με ένα καλό λάδωμα θα ήταν χρήσιμα τώρα με τα Σκόπια;

Προχωρούν και τα έργα εκβάθυνσης του λιμανιού.Αρχίζουμε να περιμένουμε μεγαλύτερα κότερα.

Οι συριζικοί της περιοχής μοίρασαν τα υπουργεία της νέας κυβέρνησης αλλά επειδή δεν φτάνουν, ζητούν για στελέχωση οργανισμών, περιφερειών κλπ αριστερούς από άλλα κόμματα. Μετά το 18,4 % τρέξτε και κάνετε δηλώσεις αριστεροφροσύνης ή τουλάχιστον πείτε «απεταξάμην την Παπαρήγα, απεταξάμην!»

Κατήφεια παρά το συνέδριο της ανάκαμψης του ΠΑΣΟΚ. Πολλοί απορούν τι τις θέλαν τελικά τις εκλογές.

Το εργοστάσιο του λιθάνθρακα είναι απειλή για αυτούς που καταλαβαίνουν τους λόγους. Για τους υπόλοιπους το δε βαριέσαι είναι απειλή όχι μόνο για τη Λίμνη αλλά για όλο τον κόσμο. Παράδειγμα για μίμηση η κινητοποίηση της δημοτικής αρχής μαζί με τους ενεργούς πολίτες του Κηρέα.

Σχόλια